Het team van Cindro

Wij willen u graag kennis laten maken met ons, lees onderstaand wie er werkzaam zijn bij Cindro. 


Directie

Thomas Verburg | Algemeen directeur

 

De geschiedenis van Cindro is op persoonlijk gebied veel waard omdat ik als derde generatie het familiebedrijf leidt. Dagelijks ervaar ik de diversiteit en het enthousiasme van m’n collega’s. Ik haal heel veel plezier uit onderzoekswerk in het laboratorium en het toepassen van nieuwe producten in de praktijk.

Het geeft mij veel voldoening met het team iets te creëren wat een probleem bij een ander oplost. Met zijn allen bouwen wij hard aan dit mooie bedrijf.

 

Cindro motiveert mij enorm, maar de glimlach van m’n zoontje als ik ’s avonds thuiskom vind ik het allermooist.


MANAGEMENT

Stefan Jansen  | Operationeel manager

 

Sinds Augustus 2020 ben ik werkzaam bij Cindro.

Ik hou mij bezig met de dagelijkse aansturing van productie en logistiek, zal mij richten op het verder structureren en automatiseren van de processen en zal verder alle andere zaken oppakken waar ik kan bijdragen aan de groei van Cindro.

 

Het is super om te zien dat het hele Cindro team zich 100%+  inzet om innovatieve producten te ontwikkelen en produceren, waarbij de klant altijd centraal staan. 


Administratie / BinnendienstVerkoop & Advies

Joost Hovens | Adviseur / Accountmanager tuinbouw

Mijn naam is Joost Hovens.
Als adviseur bij Cindro werk ik dagelijks in de meest inspirerende, innoverende en mooiste tuinbouwsectoren van Nederland en België.

Door samen met telers in oplossingen, verbeteringen en weerbaarheid te denken brengen  wij overal een nieuwe onafhankelijke, open en eerlijke blik.
Van eenvoudige tot zeer complexe systemen, in alles proberen we door de inzet van onze kennis, tools en ervaringen tot de beste oplossingen, strategieën maar vooral resultaten te komen waar u de vruchten van kunt plukken. 

Rob Uljee | Adviseur Melkveehouderij

Mijn naam Rob Uljee en woon in Veendam met mijn vrouw. Ik houd van skiën, motorrijden en vooral golfen. Ik heb een redelijk gevarieerde carrière achter de rug. Na het beheren van kinderboerderijen en het opzetten van een varkensfokkerij en een vleesvarkensbedrijf, heb ik een uitstapje gemaakt naar de makelaardij. Na bijna 10 jaar ben ik teruggekeerd in de agrarische sector. Sinds 2013 werkte ik als zzp'er in diverse functies en inmiddels werk ik als verkoper voor Cindro B.V. Mijn taak bij Cindro is potentiële en huidige klanten bezoeken en hen adviseren bij het gebruik van Cindro® PipeClean, inclusief de doseer apparatuur. 

 

Ik werk in een aangename werkkring en wil dit nog wel een paar jaar doen. Dus hopelijk tot snel! 

Joyce Mazenier |Adviseur/ Junior Accountmanager 
 

Mijn naam is Joyce Mazenier en ik ben sinds november 2019 werkzaam bij Cindro.
Na jaren in overheidsdienst was het tijd om een andere richting op te gaan. En wat een geweldige richting is het geworden. De kassen voelen inmiddels als een tweede thuis en de samenwerking met de kwekers zorgt dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. 
Als innovatief bedrijf proberen wij altijd op de meest duurzame manier de beste resultaten te behalen en om samen met de kweker de lastige problemen het hoofd te bieden is een geweldige uitdaging.
Met een gezellig en gemotiveerd team sta ik graag voor u klaar, hopelijk tot snel!

PRODUCTIE

Paulien Manshanden | Productie medewerkster

 

Ik werk bij Cindro Bereiding in Andijk in de productie. Het werk bestaat veelal uit flesjes vullen met een voedingssupplement of producten voor de tuinbouw voor verschillende landen, daarna gaat de productie verder naar boven en gaan de etiketten op de flesjes om vervolgens ingepakt te worden!

Het is altijd fijn als er zo snel mogelijk een order af is zodat we weer met een nieuwe order kunnen beginnen en dat het allemaal zo snel mogelijk naar de klant kan.

 

Het werk is erg leuk, de sfeer bij Cindro is vooral erg leuk en gezellig. Ik werk hier 3 dagen met veel plezier. Het is vooral erg fijn dat deze baan prima te combineren is met mijn 2 kinderen van 11 en 12 jaar! 

Zeger Davidzon | Procesoperator chemie, locatie Andijk

Mijn naam is Zeger. Ik ben inmiddels sinds september 2019 in dienst bij Cindro. 

 

Ik zorg ervoor dat al onze producten op de juiste manier bereid worden en controleer of  deze voldoen aan onze hoge eisen, zodat de klant altijd het allerbeste product krijgt. Belangrijkste in mijn functie en het uitdagendste van mijn werk is dat je altijd heel precies moet werken en scherp moet zijn tijdens het mengen. Maar dat is juist ook een van mijn sterkste kanten. Daarnaast beheer ik ook het magazijn met in- en uitgaande goederen en de controle op ontvangen grondstoffen. Ik vind het leuk om nauw betrokken te zijn bij de research naar nieuwe of verbetering van bestaande producten in het  laboratorium en te zien dat we daar goede resultaten mee halen. Helemaal super is dat we dan de  juiste oplossingen bieden aan klanten. Verder spring ik overal bij waar nodig. En dat allemaal samen met het geweldige team van Cindro, waar wij met elkaar werken aan de groei van dit leuke bedrijf.

 


Kiki Benning | Procesoperator chemie, locatie Twisk

Sinds oktober 2018 ben ik werkzaam bij Cindro.
Ik werk hoofdzakelijk op de locatie in Twisk en produceer de desinfecteer- en reinigingsmiddelen. Ik doe dit met veel plezier. Het werk is erg afwisselend. Dit spreekt mij aan omdat ik niet de hele dag hetzelfde zou kunnen doen. Ondanks dat er iedere dag geproduceerd wordt, is toch iedere dag anders.

Ik werk graag voor Cindro omdat we samen één team vormen en het maakt niet uit welke functie je uitvoert je hoort bij het Cindroteam.