Het team van Cindro

Wij willen u graag kennis laten maken met ons, lees onderstaand wie er werkzaam zijn bij Cindro. 


Directie

Thomas Verburg | Algemeen directeur

 

De geschiedenis van Cindro is op persoonlijk gebied veel waard omdat ik als derde generatie het familiebedrijf leidt. Dagelijks ervaar ik de diversiteit en het enthousiasme van m’n collega’s. Ik haal heel veel plezier uit onderzoekswerk in het laboratorium en het toepassen van nieuwe producten in de praktijk.

Het geeft mij veel voldoening met het team iets te creëren wat een probleem bij een ander oplost. Met zijn allen bouwen wij hard aan dit mooie bedrijf.

 

Cindro motiveert mij enorm, maar de glimlach van m’n zoontje als ik ’s avonds thuiskom vind ik het allermooist.


MANAGEMENT

Sanne Mulder | Vestigingsmanager Cindro Bereiding B.V. / Binnendienst

 

April 2018 ben ik gestart bij Cindro. Een van mijn eerste taken waren om meer structuur in het bedrijf aan te brengen, al gauw mondde dit uit in bezoeken in de kas, watermonsters nemen, CRM Systeem vormgeven, bedrijfskleding, beursopzet, website, foldermateriaal en was er eigenlijk geen functienaam meer aan mijn werkzaamheden te koppelen, de afwisseling is dan ook precies wat mijn werk zo leuk maakt. 

 

Recent heeft Cindro ook de focus gelegd op de bloembollen, als West-Fries was ik direct enthousiast en zijn we de afgelopen maanden vooral bezig geweest met onderzoeken en testen. Nu zijn wij in de fase beland waarin we genoeg informatie hebben verzameld en een gedegen advies kunnen geven. Bent u benieuwd naar de hygiëne binnen uw spoelproces? 

Bianca Verdurmen | Management Assistente / Binnendienst

 

Sinds juni 2019 werk ik bij Cindro. Als Management Assistente ondersteun ik de directie en adviseurs op alle vlakken. Van het verwerken van bestellingen tot het regelen van kantoorartikelen. Ook houd ik me bezig met marketing (o.a. foldermateriaal, Social Media en website beheer).

 

Een functie met flink wat afwisseling en dat is precies wat bij mij past.

 


Verkoop & Advies

Gerard Schepers | Adviseur / Agent Tuinbouw

Ik ben Gerard Schepers en heb meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van waterbehandeling. Een groot gedeelte van mijn carrière ben ik werkzaam geweest in het buitenland om  watersystemen zoals Process water, Koelwater, Ketelwater en Reverse Osmose water chemisch te conditioneren ter voorkoming van microbiologisch verslijming, corrosie en anorganische neerslagen.

 

Na meer dan 25 jaar een internationale carrière in loondienst te hebben gewerkt, ben ik in 2016 mijn eigen bedrijf gestart. Als Technische commercieel adviseur voor Cindro ben ik zeer nauw betrokken in de sector (glas)tuinbouw om u te adviseren op het gebied waterbehandeling
en weerbaar telen. Dit doen we o.a. met Oxyl-PRO®S om gezond water bij de planten te krijgen en Sinergy Defense product-range om uw gewas weerbaarder te maken. I.v.m. mijn jarenlange ervaring ondersteun ik de accountmanagers op een dagdagelijkse wijze. De samenwerking met Cindro voelt als een hecht team met enthousiaste medewerkers die elke dag weer klaarstaan om u te helpen bij uw groei. 

Joost Hovens | Adviseur / Accountmanager tuinbouw

Mijn naam is Joost Hovens.
Als adviseur bij Cindro werk ik dagelijks in de meest inspirerende, innoverende en mooiste tuinbouwsectoren van Nederland en België.

Door samen met telers in oplossingen, verbeteringen en weerbaarheid te denken brengen  wij overal een nieuwe onafhankelijke, open en eerlijke blik.
Van eenvoudige tot zeer complexe systemen, in alles proberen we door de inzet van onze kennis, tools en ervaringen tot de beste oplossingen, strategieën maar vooral resultaten te komen waar u de vruchten van kunt plukken. 

Daphne Veltrop | Servicemedewerkster
 

Hoi, ik ben Daphne en sinds juli 2019 werkzaam bij Cindro als servicemedewerker. De agrarische sector heeft me altijd aangetrokken. Ik heb op de groenschool (Clusius College) gezeten en een aantal jaar bij verschillende agrarische bedrijven gewerkt. Met een vriend als fruitteler en loonwerker voor de fruitteelt, is mijn thuisbasis nu ook groen. 

 

Als servicemedewerker ondersteun ik de buitendienst onder andere met het nemen van watermonsters. De afwisseling in de verschillende bedrijven en het contact met de mensen maakt mijn werk erg leuk en het is een feest om te zien hoeveel mooie producten Nederland maakt. 

 

Tot snel!


PRODUCTIE

Paulien Manshanden | Productie medewerkster

 

Ik werk bij Cindro Bereiding in Andijk in de productie. Het werk bestaat veelal uit flesjes vullen met een voedingssupplement of producten voor de tuinbouw voor verschillende landen, daarna gaat de productie verder naar boven en gaan de etiketten op de flesjes om vervolgens ingepakt te worden!

Het is altijd fijn als er zo snel mogelijk een order af is zodat we weer met een nieuwe order kunnen beginnen en dat het allemaal zo snel mogelijk naar de klant kan.

 

Het werk is erg leuk, de sfeer bij Cindro is vooral erg leuk en gezellig. Ik werk hier 3 dagen met veel plezier. Het is vooral erg fijn dat deze baan prima te combineren is met mijn 2 kinderen van 11 en 12 jaar! 

Anita Pijper | Productie medewerkster

 

 

Ik ben twee dagen per week in de productie werkzaam bij Cindro Bereiding in Andijk.
Samen met Paulien zorg ik er voor dat we alle producten op de juiste wijze verwerken, etiketteren, verpakken en klaarmaken voor transport. 

Er is een gezellige werksfeer dus ik ga met veel plezier naar mijn werk.  


Kiki Benning | Productie medewerkster

Sinds oktober 2018 ben ik werkzaam bij Cindro.
Ik werk hoofdzakelijk op de locatie in Twisk en produceer de desinfecteer- en reinigingsmiddelen. Ik doe dit met veel plezier. Het werk is erg afwisselend. Dit spreekt mij aan omdat ik niet de hele dag hetzelfde zou kunnen doen. Ondanks dat er iedere dag geproduceerd wordt, is toch iedere dag anders.

Ik werk graag voor Cindro omdat we samen één team vormen en het maakt niet uit welke functie je uitvoert je hoort bij het Cindroteam.