Nieuws vanuit Cindro

Cindro deelt graag kennis en informatie, dit doen wij door middel van berichten op toonaangevende websites, lezingen en/of aanwezigheid op beurzen natuurlijk indien gewenst op locatie, maar ook op deze pagina! 
Hou daarom deze pagina goed in de gaten, voor de nieuwste onderzoeken, tips en natuurlijk objectieve vergelijkingen. 


Cindro sluit aan bij de Club van 100
Gepubliceerd op 12 april 2019 op www.wur.nl

 

Cindro heeft zich aangesloten bij de Club van 100 van de business unit Glastuinbouw van Wageningen University & Research! Sleutelwoorden: Kennis, vernieuwing & onderzoek. 

 

>> Meer informatie, lees het hele stuk hier <<

 

Producent gaat zilver-gestabiliseerde waterstofperoxide direct leveren
Gepubliceerd op 31 januari 2019 op www,groentennieuws.nl

 

In het kader van de berichtgeving omtrent een groothandel uit Oosteind stopt Cindro, producent en leverancier van Oxyl-PRO®S, per direct de distributie van zilver-gestabiliseerde waterstofperoxide via deze leverancier. Telers kunnen o.a. Oxyl-PRO®S direct bij Cindro afnemen. "Daarmee, lees  meer...

 

            Hoe zilver-gestabiliseerde waterstofperoxide micro-organismen bestrijdt
            Gepubliceerd op 13 september 2018 op www.groentennieuws.nl 

 

             Het is herfst geworden en dus is het weer tijd om na te denken over het schoonmaken van de                 kas. Waterstofperoxide is dan een dankbaar middel om bacteriën, schimmels en virussen te                   bestrijden en in een nieuwe teelt te voorkomen. Maar hoe werkt dit middel eigenlijk? Lees
             meer...


Social Media

Meld u nu aan bij Cindro op Facebook!
Hier posten wij interessant materiaal, u kunt denken aan vergelijkingsstudies, updates m.b.t. nieuwe producten en natuurlijk een gezonde dosis enthousiasme wat onze producten doen bij onze eindgebruikers!