Het team van Cindro

Wij willen u graag kennis laten maken met ons, lees onderstaand wie er werkzaam zijn bij Cindro. 


Directie

Thomas Verburg | Algemeen directeur

 

De geschiedenis van Cindro is op persoonlijk gebied veel waard omdat ik als derde generatie het familiebedrijf leidt. Dagelijks ervaar ik de diversiteit en het enthousiasme van m’n collega’s. Ik haal heel veel plezier uit onderzoekswerk in het laboratorium en het toepassen van nieuwe producten in de praktijk.

Het geeft mij veel voldoening met het team iets te creëren wat een probleem bij een ander oplost. Met zijn allen bouwen wij hard aan dit mooie bedrijf.

 

Cindro motiveert mij enorm, maar de glimlach van m’n zoontje als ik ’s avonds thuiskom vind ik het allermooist.


MANAGEMENT

Stefan Jansen  | Operationeel manager

 

Sinds Augustus 2020 ben ik werkzaam bij Cindro.

Ik hou mij bezig met de dagelijkse aansturing van productie en logistiek, zal mij richten op het verder structureren en automatiseren van de processen en zal verder alle andere zaken oppakken waar ik kan bijdragen aan de groei van Cindro.

 

Het is super om te zien dat het hele Cindro team zich 100%+  inzet om innovatieve producten te ontwikkelen en produceren, waarbij de klant altijd centraal staan. 

Bianca Verdurmen | Management Assistente / Binnendienst

 

Sinds juni 2019 werk ik bij Cindro. Als Management Assistente ondersteun ik de directie en adviseurs op alle vlakken. Van het verwerken van bestellingen tot het regelen van kantoorartikelen. Ook houd ik me bezig met marketing (o.a. foldermateriaal, Social Media en website beheer).

 

Een functie met flink wat afwisseling en dat is precies wat bij mij past.

 


Administratie / Binnendienst

Lizzie Blauw | Administratief medewerkster

 

Sinds juni 2020 ben ik werkzaam bij Cindro als administratief medewerkster. Naast het uitvoeren van financiële taken ondersteun ik de accountmanagers en Adviseurs met de binnendienst werkzaamheden.

Verder zal ik mij verdiepen in het optimaliseren van de werkprocessen op administratief gebied. Een leuke uitdaging bij een prachtig bedrijf met fijne collega's. 


Marketing

Sanne Mulder | Vestigingsmanager Cindro Bereiding B.V. / Binnendienst / Marketing

 

April 2018 ben ik gestart bij Cindro. Een van mijn eerste taken waren om meer structuur in het bedrijf aan te brengen, al gauw mondde dit uit in bezoeken in de kas, watermonsters nemen, CRM Systeem vormgeven, bedrijfskleding, beursopzet, website, foldermateriaal en was er eigenlijk geen functienaam meer aan mijn werkzaamheden te koppelen, de afwisseling is dan ook precies wat mijn werk zo leuk maakt. 


Verkoop & Advies

Gerard Schepers | Adviseur / Agent Tuinbouw | Sales manager

Ik ben Gerard Schepers en heb meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van waterbehandeling. Een groot gedeelte van mijn carrière ben ik werkzaam geweest in het buitenland om  watersystemen zoals Process water, Koelwater, Ketelwater en Reverse Osmose water chemisch te conditioneren ter voorkoming van microbiologisch verslijming, corrosie en anorganische neerslagen.

 

Na meer dan 25 jaar een internationale carrière in loondienst te hebben gewerkt, ben ik in 2016 mijn eigen bedrijf gestart. Als Technische commercieel adviseur voor Cindro ben ik zeer nauw betrokken in de sector (glas)tuinbouw om u te adviseren op het gebied waterbehandeling
en weerbaar telen. Dit doen we o.a. met Oxyl-PRO®S om gezond water bij de planten te krijgen en Sinergy Defense product-range om uw gewas weerbaarder te maken. I.v.m. mijn jarenlange ervaring ondersteun ik de accountmanagers op een dagdagelijkse wijze. De samenwerking met Cindro voelt als een hecht team met enthousiaste medewerkers die elke dag weer klaarstaan om u te helpen bij uw groei. 

Joost Hovens | Adviseur / Accountmanager tuinbouw

Mijn naam is Joost Hovens.
Als adviseur bij Cindro werk ik dagelijks in de meest inspirerende, innoverende en mooiste tuinbouwsectoren van Nederland en België.

Door samen met telers in oplossingen, verbeteringen en weerbaarheid te denken brengen  wij overal een nieuwe onafhankelijke, open en eerlijke blik.
Van eenvoudige tot zeer complexe systemen, in alles proberen we door de inzet van onze kennis, tools en ervaringen tot de beste oplossingen, strategieën maar vooral resultaten te komen waar u de vruchten van kunt plukken. 

Rob Uljee | Adviseur Melkveehouderij

Mijn naam Rob Uljee en woon in Veendam met mijn vrouw. Ik houd van skiën, motorrijden en vooral golfen. Ik heb een redelijk gevarieerde carrière achter de rug. Na het beheren van kinderboerderijen en het opzetten van een varkensfokkerij en een vleesvarkensbedrijf, heb ik een uitstapje gemaakt naar de makelaardij. Na bijna 10 jaar ben ik teruggekeerd in de agrarische sector. Sinds 2013 werkte ik als zzp'er in diverse functies en inmiddels werk ik als verkoper voor Cindro B.V. Mijn taak bij Cindro is potentiële en huidige klanten bezoeken en hen adviseren bij het gebruik van Cindro® PipeClean, inclusief de doseer apparatuur. 

 

Ik werk in een aangename werkkring en wil dit nog wel een paar jaar doen. Dus hopelijk tot snel! 

Joyce Mazenier | Junior Accountmanager 
 

Mijn naam is Joyce Mazenier en ik ben sinds november 2019 werkzaam als junior Accountmanager bij Cindro. Na jaren in overheidsdienst was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik sta ervan versteld hoeveel er moet gebeuren alvorens het bosje bloemen bij je op tafel staat of voor je je aardbeien op brood kan doen. Dit hele proces fascineert me en ik kan niet wachten om onderdeel uit te maken bij de verbetering van dit proces.

 

Cindro heeft mij de kans gegeven om mezelf het komende jaar al lerend te ontwikkelen tot junior Accountmanager. Mijn kennis van de glastuinbouw staat dan ook nog in de kinderschoenen maar met zo'n fijn en betrokken team moet het helemaal goed komen! 

Daphne Veltrop | Servicemedewerkster
 

Hoi, ik ben Daphne en sinds juli 2019 werkzaam bij Cindro als servicemedewerker. De agrarische sector heeft me altijd aangetrokken. Ik heb op de groenschool (Clusius College) gezeten en een aantal jaar bij verschillende agrarische bedrijven gewerkt. Met een vriend als fruitteler en loonwerker voor de fruitteelt, is mijn thuisbasis nu ook groen. 

 

Als servicemedewerker ondersteun ik de buitendienst onder andere met het nemen van watermonsters. De afwisseling in de verschillende bedrijven en het contact met de mensen maakt mijn werk erg leuk en het is een feest om te zien hoeveel mooie producten Nederland maakt. 

 

Tot snel!


PRODUCTIE

Paulien Manshanden | Productie medewerkster

 

Ik werk bij Cindro Bereiding in Andijk in de productie. Het werk bestaat veelal uit flesjes vullen met een voedingssupplement of producten voor de tuinbouw voor verschillende landen, daarna gaat de productie verder naar boven en gaan de etiketten op de flesjes om vervolgens ingepakt te worden!

Het is altijd fijn als er zo snel mogelijk een order af is zodat we weer met een nieuwe order kunnen beginnen en dat het allemaal zo snel mogelijk naar de klant kan.

 

Het werk is erg leuk, de sfeer bij Cindro is vooral erg leuk en gezellig. Ik werk hier 3 dagen met veel plezier. Het is vooral erg fijn dat deze baan prima te combineren is met mijn 2 kinderen van 11 en 12 jaar! 

Anita Pijper | Productie medewerkster

 

 

Ik ben twee dagen per week in de productie werkzaam bij Cindro Bereiding in Andijk.
Samen met Paulien zorg ik er voor dat we alle producten op de juiste wijze verwerken, etiketteren, verpakken en klaarmaken voor transport. 

Er is een gezellige werksfeer dus ik ga met veel plezier naar mijn werk.  

Zeger Davidzon | Procesoperator chemie, locatie Andijk

Mijn naam is Zeger. Ik ben inmiddels sinds september 2019 in dienst bij Cindro. 

 

Ik zorg ervoor dat al onze producten op de juiste manier bereid worden en controleer of  deze voldoen aan onze hoge eisen, zodat de klant altijd het allerbeste product krijgt. Belangrijkste in mijn functie en het uitdagendste van mijn werk is dat je altijd heel precies moet werken en scherp moet zijn tijdens het mengen. Maar dat is juist ook een van mijn sterkste kanten. Daarnaast beheer ik ook het magazijn met in- en uitgaande goederen en de controle op ontvangen grondstoffen. Ik vind het leuk om nauw betrokken te zijn bij de research naar nieuwe of verbetering van bestaande producten in het  laboratorium en te zien dat we daar goede resultaten mee halen. Helemaal super is dat we dan de  juiste oplossingen bieden aan klanten. Verder spring ik overal bij waar nodig. En dat allemaal samen met het geweldige team van Cindro, waar wij met elkaar werken aan de groei van dit leuke bedrijf.

 


Kiki Benning | Procesoperator chemie, locatie Twisk

Sinds oktober 2018 ben ik werkzaam bij Cindro.
Ik werk hoofdzakelijk op de locatie in Twisk en produceer de desinfecteer- en reinigingsmiddelen. Ik doe dit met veel plezier. Het werk is erg afwisselend. Dit spreekt mij aan omdat ik niet de hele dag hetzelfde zou kunnen doen. Ondanks dat er iedere dag geproduceerd wordt, is toch iedere dag anders.

Ik werk graag voor Cindro omdat we samen één team vormen en het maakt niet uit welke functie je uitvoert je hoort bij het Cindroteam.